Praktische informatie & prijzen

DATUM
Dit jaar geen Contractmanagementdag maar een Contractmanagement Festival op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 oktober 2020.

Een programma van maar liefst 3 dagen. Per dag kun je ervoor kiezen om online bij te wonen (ochtend en/of middag). Op 7 okober is er ook de mogelijkheid om live aanwezig te zijn bij de Keynote sprekers in de ochtend en in de middag de opname met Robert Doornbos. Door de aangescherpte Corona maatregelen is het niet meer mogelijk om hier voor in te schrijven. We hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt.

ORGANISATIE
Het Nevi Contractmanagement Festival 2020 wordt georganiseerd door Nevi in samenwerking met CRICS.

PRIJZEN Nevi Contractmanagement Festival 2020
Nevi Leden
Ben je lid van Nevi en neem je virtueel deel dan betaal je € 99,00. Deze prijs is exclusief btw.
Ben je lid van Nevi en neem je live deel op 7 oktober en virtueel op 8 en 9 oktober dan betaal je € 149,00. Deze prijs is inclusief lunch en drankjes, exclusief btw. Ivm de aangescherpte Corona maateregelen is het niet meer mogelijk om je hiervoor in te schrijven.

Geen Nevi-lid?
Dan betaal je de prijs € 199,00 voor de virtuele deelname. Of je kunt natuurlijk ook direct Nevi Member Professional worden, klik hier. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Live deelname op 7 oktober kost € 249,00, ivm de aangescherpte Corona maatregelen is het niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Omdat we de prijzen voor deelname aan dit Festival zo laag mogelijk willen aanbieden, komen eventuele kortingscodes te vervallen. De Festival prijzen zijn per definitie lager dan de oorspronkelijke prijzen minus kortingscode.

Met bezoekers die zich voor 29 september 2020 hebben aangemeld voor de hybride variant wordt persoonlijk contact opgenomen om de impact van de nieuwe maatregelen op deelname te bespreken.

BEZOEKERSPROFIEL
De bezoekers van het Contractmanagement Festival zijn contractmanagers, -beheerders en inkoopprofessionals vanuit diverse branches en diverse niveaus. Het zijn de dagen voor het contractmanagement en zijn dé dagen van de contractmanager. Gemiddeld komen er zo’n 300 deelnemers naar deze dag. Het merendeel van de deelnemers komt uit de industrie, zakelijke dienstverlening of publieke sector. Maar ook andere sectoren zijn goed vertegenwoordigd.

Doelgroep is de contractmanager en -beheerder in de praktijk, die zich bezighoudt met het tactisch niveau van contractmanagement. Daarnaast zien we een groeiend aantal ZZP-ers die deze mogelijkheid gebruiken om nieuwe kennis tot zich te nemen en aan een netwerk bouwt.

INFORMATIEMARKT
De live-deelnemers aan het Contractmanagement Festival op 7 oktober worden ontvangen in de centrale ontvangsthal. Hier vindt de registratie van de deelnemers plaats. Tevens wordt een informatiemarkt met stands van Goud-partners georganiseerd. Deze ruimte biedt de partners de mogelijkheid om Corona-proof persoonlijk in contact te komen met de doelgroep.

OVERIG
De feitelijke deelname en dagelijkse tijdsinvestering aan dit 3-daagse Festival bepaal je geheel zelf. Het programma is zo opgebouwd dat je:

  • Op 7 oktober maximaal 2,5 uur

  • Op 8 oktober maximaal 4 uur

  • Op 9 oktober maximaal 3 uur deel kunt nemen aan onze programma.

    Dit betreft dus dezelfde tijdsinvestering als je oorspronkelijke deelname aan het live event op 19 maart in de Jaarbeurs (incl reistijd). Maar omdat je ook alle sprekers achteraf terug kunt kijken kun je je deelname per dag ook beperken tot bijvoorbeeld het volgen van één  (sub-)sessie per dag.

 

Mocht je toch graag willen kiezen voor de hybride variant, dan vragen we je ons een mailtje te sturen naar evenementen@nevi.nl met het verzoek om geplaatst te worden op de reservelijst.

 

CONTACT
Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem je contact op met:
Nevi Klant Contact Center: (088) 33 00 700 - E-mail info@nevi.nl

VRAGEN SPONSORING OF ADVERTEREN?
Nevi (088) 33 00 700